Programe Reprezentanti Avon C06/ 2019

Programe Reprezentanti Avon C06/ 2019. Salut! Sunt Adriana, lider Avon in zona 009 Brasov, si astazi vreau sa iti povestesc despre cum poti castiga banuti alaturi de Avon in campania 6/2019. 

Unul din beneficiile unui Reprezentant Avon este discountul. Cu cat ai comanda mai mare ai reducere mai mare, in principiu. Te rog sa studiezi si pagina cu grila de discount pentru mai multe detalii, deoarece azi vorbim despre programe motivationale pentru Reprezentantii Avon 😉

Chiar daca grila de discount Avon merge pana la 40% reducere pe produsele cosmetice, in programele motivationale gasim reducere de 45%, respectiv 50% la anumite produse din catalog. 

Incepem cu gamele Anew si Avon True Nutra Effects. Daca vei comanda produse pentru ingrijirea tenului din aceste doua game poti primi apa de parfum Premiere Luxe pentru ea cu doar 7.99 lei, punand codul  98970 in comanda. 

Primesti 50% discount pentru produsele din program, daca vei comanda produse pentru ingrijirea tenului din gamele Anew si Avon True Nutra Effects in valoare de 200 lei. 
Trecem la categoria parfumuri! 
Primesti cadou un set format din mascara, lac de unghii si 3 mostre de ruj Perfectly Matte (Everyday Red, Rose Red, Truest Red) daca vei comanda oricare 4 arome din parfumurile selectate. 
Primesti 45% discount pentru produsele din program, daca vei comanda oricare 6 ape de parfum si 50% discount daca vei comanda oricare 12 ape de parfum. 

Pe mine ma incanta foarte tare aceste oferte cu 50% reducere. 

Lista cu apele de parfum este: Rare Flower Night Orchid, Rare Pearls, Rare Gold (unde se vor primi si lotiunile de corp aferente fiecarei arome), Premier Luxe pentru Ea, Premier Luxe Oud pentru Ea, Premier Luxe pentru EL, Premier Luxe Oud pentru El, Avon Life pentru EA, Avon Life Colour pentru EA, Avon Life pentru El, Avon Life Colour pentru EL, Perceive Soul pentru Ea, Perceive Dew, Perceive Oasis, Perceive 50 ml si Perceive 100 ml. 
In programe participa doar produsele disponibile in Brosura. In programele cu reducere produsele nu pot fi cumulate din mai multe comenzi. Programele sunt valabile ori de cate ori este indeplinita conditia.

Pentru programul cu apa de parfum Premiere Luxe la 7.99 lei produsele pot fi cumulate din mai multe comenzi. Programul este valabil o singura data per Reprezentant. 

In MyAvon Magazine gasiti multe seturi la preturi foarte bune, la care nu beneficiati de discount, gasiti seturile cu 40% reducere, gasiti lista de mostre, pungi, materiale necesare vanzarii si produse demo, adica produse ce se vor lansa in campania urmatoare, insa in calitate de Reprezentant Avon le poti comanda la un pret mai mic fata de pretul de lansare. 

In plus, daca te inscrii acum beneficiezi si de programul Avon Start Up – special pentru Reprezentantii Avon in primele campanii de activitate. 

Sa avem o campanie 06 de succes! 
Bucurati-va de o campanie aromata! 

FII O  LADY AVON