AVON START UP – Câștigă cu noul program de bun venit pentru reprezentanți

Sunt Adriana și te aștept în echipa mea! Sunt foarte încântată de noul program de nou venit pentru reprezentanții
Avon și vreau să îți povestesc despre el. Sigur o să îți placă!

Alege să faci parte din echipa de Reprezentanți AVON începând cu campania 03/2019 și ai parte de un program foarte simplu de bun venit cu multe beneficii și câștiguri.

Cui se adresează? Exclusiv reprezentanților nou înscriși.

Cât durează programul? Programul Avon Start-up se desfășoară pe parcursul primelor 5 campanii* ale tale ca reprezentant Avon.
*Fiecare campanie Avon are o durată de 3 săptămâni.

Care sunt beneficiile tale? Cu siguranță îți plac surprizele și cadourile, prin urmare, programul de bun venit în echipa Avon este perfect pentru tine!

La fiecare comandă de minim 150 de lei în cadrul unei campanii, beneficiezi de un set de produse pentru doar 3 lei. Dacă vei avea o comandă care depășește suma de 300 de lei în cadrul campaniei, premiul crește!

În plus, la cei 150 sau 300 de lei, ți se aplică și reducere, iar în fiecare dintre cele 5 campanii, premiile sunt diferite.

Avon Start UP

Vrei și poți mai mult? Asigură-te că valorile cumulate ale comenzilor tale din primele 5 campanii ca reprezentant Avon nou înscris depășesc 1500 de lei, 2500 de lei sau 4500 și beneficiezi de super bonusuri:

– La 1500 lei cumulat în primele 5 campanii, te bucuri de setul Attraction format din parfum, loțiune și mini-parfum ca bonus.

– La 2500 lei cumulat în primele 5 campanii, la bonusul precedent se adaugă geanta Polley Winged și setul cadou Ashlie.

– La 4500 lei cumulat in primele 5 campanii, se adaugă eșarfa Monochrome, portofelul Polley Winged și ceasul Nichelle la bonusurile de mai sus.

Avon Start Up

Mai multe beneficii? Bineînțeles!

Începând cu campania 5/2019 noul model de discount te împinge spre performanță!

Vrei să devii Beauty Fan, Beauty Advisor sau Tob Beauty Advisor? E foarte simplu!

Ești Beauty Fan dacă suma comenzilor tale din ultimele 4 campanii este sub 1200 de lei. Ce îți aduce asta? 15% discount la comenzile de minim 150 de lei.

Avon Start Up

Cum ajungi să fii Beauty Advisor? Însumezi cel puțin 1200 de lei prin comenzile din ultimele 4 campanii și beneficiezi, pe lângă discounturi și de livrare gratuită.

Avon Start Up

Îți dorești să devii Top Beauty Advisor? Beneficiezi de discounturi substanțiale și livrare gratuită atunci când suma comenzilor din ultimele 4 campanii este de cel puțin 4000 de lei

Avon Start Up

Ai mai puțin de 4 campanii ca reprezentant Avon? Atunci vom calcula o medie a comenzilor tale, pe fiecare campanie pentru a te încadra într-una dintre cele trei categorii:

Avon Start Up

Care sunt pașii?

Înscrie-te ca reprezentant Avon, în primul rând.

Dacă vrei să faci parte din echipa mea, te invit cu drag să completezi formularul de înscriere. În scurt timp te voi contacta eu sau unul dintre liderii din echipa mea.

Odată ce ai intrat în echipă, vei primi acces la la un grup exclusivist din care fac parte toți reprezentanții Avon din echipa mea. Aici suntem mereu la curent cu toate noutățile, concursurile și informațiile utile din fiecare campanie Avon.

Totodată, pentru că există multe programe dedicate reprezentanților Avon, îți recomand să ții legătura cu un lider, care te va ajuta să fii cu informațiile la zi.

Te-ai înscris? Acum decizi cât și ce îți dorești să câștigi, iar în funcție de asta, plasezi prima comandă.

Trebuie să știi că poți beneficia de premiile la comenzi de 150/300 de lei însă aceste valori nu vor fi cumulate din mai mult de o comandă. Dacă nu ai beneficiat de premiile dintr-o campanie, nu vei putea beneficia de ele în următoarele campanii. Produsele sunt disponibile în limita stocului disponibil și pot fi înlocuite de altele cu aceeași valoare și funcționalitate.

Dacă îți dorești să devii Beauty Advisor sau Top Beauty Advisor și să beneficiezi de discounturile aferente încă de la prima comandă, este necesar să achiziționezi Starter Kit-ul Avon. Acesta te va ajuta să recomanzi produsele Avon, îți va oferi informații și instrumente care să îți aducă noi clienți.

Avon Start Up

Acest Starter Kit este disponibil doar dacă ești reprezentant Avon nou înscris și efectuezi o comandă de minim 300 de lei, incluzând chitul.