Programe Reprezentant Avon C16/2018

Rezumatul Campaniei 16

Incepe o nouă Campanie, o Campanie care se anunță a fi plină de culoare, de programe și cu un pas mai aproape de magia sărbătorilor. Până să vorbim despre aroma magică a sărbătorilor, Campania 16 marchează start-ul ofertelor de Black Friday, 3 săptămâni cu produse cu până la 65% Discount. Ne-am gândit la toate acestea pentru voi, așadar vă trecem în revistă știrile de neratat.
·         Black Friday – 3 săptămâni de oferte pe avon.ro și în pagina de Reprezentant. Nu ratați ofertele speciale de VINERI. În plus, vom avea produse pentru prima dată în România, doar în secțiunea Black Friday!
·         Viața prinde culoare cu aroma magică a sărbătorilor. Noile arome AVON LIFE COLOUR BY KENZO TAKADA, create de celebrul designer sunt cadourile perfecte pentru persoanele dragi care au onomastica în această lună. Nu ratați lansările din gamele de îngrijire a tenului, Masca multifuncțională Anew Platinum gold, noua gamă de îngrijire pentru micile prințese, FROZEN, în premieră la AVON.
·         Reprezentanții pot beneficia în C16 și C17 de Discount de 30% la produsele condiționate, la comenzi în valoare de minimum 1.000 de lei și dacă au fost activi cu o comandă minimă de 75 de lei în Campania anterioară.
 ·       Am pregătit 6 seturi cu DISCOUNT FIX de 30% și un CADOU, ideale pentru a le distribui în mediul digital.
*În perioada Campaniilor C15-C17 oferim ca premiu un uscător de păr Philips Reprezentanților.

O  Campanie minunată vă doresc și #multumescfrumos!